© 2007-2010 Anja Bukovec. Vse pravice pridržane.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa "piškotka" naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti. Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

ONEMOGOČANJE PIŠKOTKOV
Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.
Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite navodila in pomoč v spletnem brskalniku, ki ga uporabljate.

------------------------
Vsebine, ki so objavljene na uradni spletni strani violinistke Anje Bukovec, so last Anje Bukovec (v nadaljevanju: lastnik) in jih je brez pisnega dovoljenja prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kakor koli drugače razširjati. Vse informacije, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le s soglasjem avtorja in to samo v primerih, da ohranjajo vsa navedena opozorila in določila o avtorskih ali drugih pravicah.

Oskrbnik spletne strani, agencija Hommage (v nadaljevanju: oskrbnik), ne prevzema odgovornosti za točnost informacij in ažurnost obnavljanja strani.
Vse informacije, predstavljene na teh spletnih straneh, so lahko zastarele, lahko vsebujejo napake in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ne sprejemamo nobene odgovornosti za nepravilno delovanje in/ali nedostopnost te strani.

Oskrbnik in lastnik ne jamčita za varnost podatkov na teh spletnih straneh in ne odgovarjata za primerno proti-virusno zaščito, za katero mora poskrbeti vsak posamezni obiskovalec te spletne strani.

Vsi osebni podatki, ki nam jih boste posredovali pri registracijah, nakupih in drugih vnosih, bodo obravnavani zaupno in uporabljeni izključno za lastno evidenco. Teh podatkov ne bomo prodali, zamenjali ali posodili tretji osebi.

Oskrbnik in lastnik ne prevzemata odgovornosti za posledice uporabe vsebin, objavljenih na teh spletnih straneh, in ne odgovarjata za nobeno škodo, ki bi lahko izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

SPLOŠNI POGOJI (SPLETNA TRGOVINA)

1) NAROČANJE IN SPLOŠNI POGOJI
 
Izdelke v spletni trgovini AnjaBukovec.com distribuira, trži in prodaja podjetje Hommage d.o.o.

Izdelke v spletni trgovini AnjaBukovec.com lahko naročite na več načinov:
 
- preko obrazca v spletni trgovini
- po elektronski pošti management@hommage.si
- po telefonu 041 508 496
 
Postopek naročanja preko obrazca v spletni trgovini:
1. izberite naziv artikla in količino
2. pravilno izpolnite vse zahtevane podatke (e-mail, telefon, vaš naslov so obvezni), preberite Splošne pogoje, še enkrat preverite vse podatke in kliknite Potrdi naročilo.

3. Obvestilo o uspešno izvedenem naročilu se bo prikazalo na vrhu ekrana s sporočilom: »Hvala za naročilo.« Ročno bomo preverili vaše podatke in vas obvestili o morebitnih napakah, preverili pa bomo tudi verodostojnost naročila. Podatke lahko spreminjate dokler ne kliknete gumba Pošlji. Če kasneje ugotovite napako, nas obvestite prek E-Mail naslova management@hommage.si Upoštevajo se popravki prejeti do 2 uri po oddaji naročila.
 
Ob naročilu Vas prosimo, da vnesete podatke, kot so: ime, priimek, točen naslov, kraj, elektronski naslov in telefonska številka. Če imate kakšne posebne želje, jih lahko vnesete pod rubriko Vaše sporočilo.
 
Postopek nakupa v spletni trgovini poteka po korakih, opisanih zgoraj. S klikom na gumb POTRDI NAROČILO se naročilo odda in zabeleži pri nas, Vi pa potrditev nakupa prejmete z obvestilom po elektronski pošti.
 
Potrdilo naročila pomeni, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, ki so navedeni tukaj, in da sprejemate pogoje nakupa.
 
Naročilo se sklepa v slovenskem jeziku in zavezuje tako prodajalca kot kupca. Shranjeno je v pisni obliki na sedežu podjetja Hommage d.o.o. Stranka ga na željo lahko dobi na vpogled po elektronski pošti.
 
Ob morebitnih nejasnostih pri naročilu Vas bomo kontaktirali po elektronski pošti ali telefonu, da se dogovorimo o rešitvi primera, ki bo v Vašo korist.
 
Kot kupcu Vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov(ZVPot).
 
 
2) ZAUPNOST PODATKOV
 
Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.L.RS št.98/2004,126/2007) in Zakonom o varstvu potrošnikov – ZVPot –UPB1(uradno prečiščeno besedilo-Uradni list RS, št. 14/03).
 
Podjetje Hommage d.o.o. zagotavlja, da v nobenem primeru ne bo odstopilo ali odtujilo podatkov, ki ste nam jih s potrdilom nakupa zaupali z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja, brez Vašega pisnega dovoljenja. Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št.86/2004).
 
3) SKLEPANJE POGODB
 
Pogodba je sklenjena s samodejno poslanim e-mailom, ki vsebuje potrdilo o prejetju naročila, in velja kot potrdilo o nakupu.
 
Sklenjene pogodbe se arhivirajo v pisni obliki na sedežu podjetja Hommage d.o.o., Kidričeva 116, 1236 Trzin.
 
4) CENE IN VELJAVNOST PONUDBE
 
Vse cene so navedene v evrih ( EUR).
Cene v spletni trgovini AnjaBukovec.com veljajo od 01.01.2007 oz. od oddaje naročila ali spremembe cen v ceniku. Hommage d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrdila naročila. Cene veljajo do dne objave novega cenika na spletni strani.
 
Kupec plača blago ob prevzemu po dostavni pošti Pošte Slovenije ali po transakcijskem računu podjetja s pripadajočimi stroški dostave, ki veljajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
 
Smo zavezanci za DDV.
 
5) POŠTNINA IN PLAČILO
 
K znesku naročila ni potrebno prišteti še stroške poštnine. Znesek stroške poštnine že vsebuje. Poštnina se plača po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, ki je objavljen na spletni strani www.posta.si
Blago Vam bo dostavila Pošta Slovenije v dopoldanskem času. Če ne boste dosegljivi, Vam bodo pustili obvestilo o prispeli pošiljki, ki jo lahko dvignete na označeni pošti.
Poštnina znaša v večini primerov od 2,24 EUR do 5 EUR. Primer poštnine: za 1 CD 2,64 EUR.
 
Način plačila je trenutno možen po povzetju, nakazilo na TRR ali po predhodnem dogovoru s prodajalcem. Če gre za način plačila po povzetju, boste plačali kupnino in poštnino dostavljalcu pošiljke ob prevzemu. Pošiljanje blaga po povzetju je mogoče le na območju Slovenije, za tujino se je treba predhodno dogovoriti.
 
Jamčimo, da je vsak nakup v naši spletni trgovini varen.
 
Stroški pakiranja se štejejo v strošek podjetja, kar pomeni, da je pakiranje z embalažo za kupca brezplačno. Izjema so primeri, ko želi kupec izdelek v darilni embalaži, ki se šteje za stroške kupca.
 
Če se plačilo izvede preko TRR, se po obvestilu o plačilu izvede pošiljka v dveh delovnih dneh. Tudi v primeru, da gre za plačilo preko TRR, je kupec dolžan plačati stroške pošiljanja, ki se plačajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
 
Za pošiljke z odkupnino BN02 se posebej plača še provizija Pošte Slovenije po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
 
Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.
 
Ob prejetju blaga prejmete tudi veljaven račun za nakup blaga.
 
 
Reklamacija blaga:
 
Kupec je pri prevzemu blaga dolžan pregledati pošiljko. V primeru poškodovane pošiljke je dolžan celotno pošiljko (z embalažo in izdelki) prinesti na lokalno pošto Slovenije in skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik o poškodovanju pošiljke. Kupec bo odstopil pošiljko, ki se skupaj z uradnim zapisnikom na stroške pošte pošlje na naslov: Hommage d.o.o., Kidričeva 116, 1236 Trzin.
 
Vsako reklamacijo bomo rešili v najkrajšem možnem času in v korist kupca.
Prodajalec ne krije stroškov poškodbe zaradi nepravilne in malomarne uporabe prodajalčevih izdelkov.
 
6) DOSTAVA BLAGA IN DOBAVNI ROK
 
Blago Vam bomo poslali po Pošti Slovenije v najkrajšem možnem času, najkasneje v dveh delovnih dneh, če gre za plačilo po povzetju. Če se plačilo izvede preko TRR, pa Vam blago pošljemo v dveh delovnih dneh po prejetju nakazila na TRR. Po predhodnem dogovoru s kupcem upoštevamo tudi posebne želje.
 
7) PRAVICA DO ODSTOPA NAKUPA IN VRAČILO BLAGA
 
Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot) http://zakonodaja.gov.si/rpsi/r03/predpis_ZAKO.html
 
Po Zakonu o varstvu potrošnikov (Uradni list RS št.98/2004) ima kupec pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga pisno sporoči podjetju Hommage d.o.o. da odstopa od nakupa, ne da bi mu bilo potrebno navesti razloge za vračilo blaga. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora stranka vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu.
 
Če je potrošnik blago že prejel in od naročila odstopil, mora blago odposlati na naslov podjetja, nepoškodovano, neuporabljeno in v nespremenjeni količini. Vrnjeni pošiljki je treba predložiti kopijo računa.
 
Podjetje Hommage d.o.o. se zavezuje, da Vam kupnino vrne v roku 30 dni od prejema vrnjenega blaga.
 
8) REŠEVANJE SPOROV
 
Nesoglasja ali morebitne spore, ki bi nastali zaradi tolmačenja ali izvajanja Splošnih pogojev poslovanja, bosta prodajalec in kupec reševala sporazumno. Če spora ni mogoče rešiti sporazumno, je zanj pristojno sodišče v Ljubljani.
 
9) PRAVNO OBVESTILO
 
Podjetje ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih podatkov.